In-pocasi
Ahoj. V tom úvodním příspěvku máte napsáno 31.11.2010 listopad má jen 30 dní. Jinak já se neúčastním tý soutěže. Díky
Diskuse o počasí Soutěž o knihu „Počasí - Velký obrazový průvodce"
Knihu mám a je skvělá. Mohu ji jen doporučit ostatním
Čau. Chcu se zeptat jestli sem ve hře i bez té věty: "Účastním se soutěže o knihu" nestačí mi třeba jen aktivně se účasnit diskuse bez uvedení této věty a kolik bude vybráno výherců v daném měsíci jeden nebo jich bude víc?
In-pocasi
Chystáte v nejbližší době nejakou soutěž i pro přispěvatele do počasí u Vás? Děkuji. Martin.
Kniha poteží.Je to najlepčí priateť človeka:
Dobrý večer,
podle pravidel raději hned na začátku mého příspěvku napíšu požadovanou větu: účastním se soutěže o knihu.
Mám doma velkou obrazovou Všeobecnou encyklopedii, kde první část je věnovaná Zemi a vesmíru.
Pro mě jsou to na jedné straně nepochopitelné děje a úkazy, ale na druhé straně to jsou i úžasné scenérie, které se dokáží vytvořit. Bohužel některé ty "scenérie" jsou i životu nebezpečné. Logicky jsem unášená jenom tou krásou, které jsem někdy jen náhodně přítomna.
Konkrétně k počasí, jaké je a bude, přispíváme určitě i my, lidé. Jak využíváme dpřírodu a pod.
V létě mám samozřejmě ráda počasí teplé, se sluníčkem, občas nějakým deštíkem. A v zimě mám rada čistý, bílý sníh. Toho si ovšem ve městě moc neužiju. Úplně nejvíce miluji, když se na Vánoce kouknu z okna a venku je bílo a z nebe padají bílé vločky. Je to taková ta pravá "Ladovská" zima.
Už taková dlouho nebyla. Jedině zajet na hory, ale Vánoce - teplo domova, to je asi jedinečné.
Zdravím všechny,
To je ode všech moc pěkné že chtějí soutěžit o knihu,včetně mě teda. Ale musíte víc psat i do témat na diskuzi!
Pěkná kniha to je. Všem doporučuji (už ji mám).
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.